zara pantsternede bukserloafersturtleneckzara

Okay, indrømmet.. jeg er glad for Zara! Alt jeg har på her er fra samme butik. :) Billederne er fra i går – vores sidste dag i Hamborg. Både bukser og bluse købte jeg den første dag vi var der. Elsker farverne som virkelig minder mig om efterår! Tasken er mit eget design for Markberg HERNu vil jeg smutte på arbejde hos Day og senere mødes med søde Mie, som jeg ikke har haft en kaffedate med i 100 år. Det bliver hyggeligt! :) Ses senere!

Okay.. I admit it. I loove Zara! Everything I was wearing yesterday is from Zara. I bought the shirt and the pants in Hamborg. I love the colours that reminds me of Autumn! Now I have to go work and later on I’m meeting up with Mie for a quick coffee! It’s been a while, so I’m really looking forward to see her. See you later!