PhotobucketPhotobucketJoggers/Gina Tricot, leather jacket/Zara, boots/UGG Australia, bag/vintage, sunnies/Rayban & scarf/Hofmann

Det blev til et sent indlæg i dag, beklager ;) Jeg var som sagt i byen i går og det gik vildt for sig, så har bare slappet af og prøvet at slippe af med mine tømmermænd i dag! Det var en super sjov aften i går og det kan mærkes, puha… Fri bar siger jeg bare! Jeg nåede også lige en tur i biografen her til aften med min mor og se “The best exotic Marigold Hotel” – sød og sjov film :) Vi tog egentlig mest ind for at se den, da den foregår i Indien og vi overvejer at tage til Indien til jul. Mit outfit var meget afslappet i dag – det er jo søndag, ikke? ;) Har I også haft en god søndag?

Sorry for the lack of posts today – I’ve been trying to get rid of my hangovers ;) So today I’ve just been chilling around at home in my joggers and UUG’s – perfect Sunday outfit in my opinion, haha :) Hope you’ve had a nice Sunday too?