hanne-bloch-topstrandkjolehanne-bloch-kjole
Sidste dag i Amed er ved at være overstået og i morgen går turen til Gili Trawangan, som skulle være den ultimative bounty destination på Bali. Det har været SÅ skønt at være i Amed – vi har ikke lavet andet end at slappe af ved poolen, snorkle og spise store is – helst to om dagen. :) Men jeg glæder mig også meget, til at opleve Gili øerne. På billederne ovenfor er jeg iført en strandkjole fra Hanne Bloch og bikini fra River Island. God eftermiddag, allesammen. <3

blog, københavn, high-street Our last day in Amed is about to end and tomorrow we’re heading to Gili Trawangan which is said to be the ultimative bounty destination here in Bali. It’s been so nice to stay a few days in Amed and we’ve done nothing else but relaxing, snorkling and eating big ice creams. :) But now I’m also looking forward to explore the Gili islands. In the pics above I’m wearing a beach dress from Hanne Bloch and a bikini from River Island. Have a great afternoon, everyone. <3