PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Leather jacket/Zara, yellow sweater/Ebay, shorts/Zara, sandals/Zara, sunnies/Bik Bok & belt/Dad’s old

Godmorgen piger! Hvor er det fedt, at I tog så godt i mod mit DIY projekt i går! ;) Herligt!

Jeg modtog for nylig denne lækre striktrøje fra Ebay og jeg eeelsker den allerede! Farven, pasformen og teksturen! I kan finde den her, hvis det har interesse.. I dag skal jeg på arbejde hos Day Birger et Mikkelsen. Jeg startede dagen i går på arbejdet med at smadre tre store drikkeglas og en arbejdstelefon! What a day! ;) Det kan kun blive bedre i dag, haha.. Ses senere piger!

I received this cool yellow sweater the other day from Ebay. I really love the colour and the oversize fit! It’s available here, if you’re interested! :) Today I’m gonna work all day and later up meet up with Nicoline. See you later ladies! Btw – I’m glad that you liked my DIY project yesterday :)