Jeg faldt forleden over en rigtig smart DIY guide hos Lise og Tines blog, som i øvrigt har en rigtig fin og personlig blog. De var så søde at låne mig billederne, så jeg kunne dele guiden med jer. Jeg ved I er rigtig glade for DIY indlæg, og jeg synes også selv, at det er rigtig sjovt at skrive om, så hvis nogen af jer ligger inde med andre sjove/smarte DIY indlæg på jeres blogs, så er I velkommen til at sende mig et link på passionsforfashion@yahoo.dk. Så kan det være, at det ender her på bloggen med et link tilbage til jer ;)

Hvad du skal bruge:

  • En neglelak efter eget valg
  • Et stykke avispapir
  • Isopropyl alkohol (kan købes i Matas) eller vodka
  • En top coat

Sådan gør du:

  1. Klip et stykke avispapir ud i et mindre stykke.
  2. Læg et lag neglelak og evt. en base coat under neglelakken.
  3. Når neglelakken er helt tør dyppes den i enten isopropyl alkohol, som kan købes i Matas, eller ganske almideligt vodka, hvilket jeg har hørt også skulle virke fint :)
  4. Læg det lille stykke avispapir oven på neglen og lad det sidde i nogle sekunder, hvorefter det forsigtigt hives af og efterlader aftrykket af bogstaverne på neglen.
  5. Læg et lag top coat, for at holde på avistrykket.

Jeg synes det er en super smart måde at peppe en neglelak op og jeg skal helt sikkert selv have afprøvet det en af dagene. Hvis man er rigtig god, kan man måske få avispapiret til at danne en sætning ;)

Det blev et lidt sent indlæg i dag. Jeg har brugt hele dagen på at rydde op og rydde ud. Skal nemlig have en stand på Gentofte Loppemarked på søndag med min mor – noget af det ryger nok på salgsbloggen inden søndag :) God aften piger!

 

Hi everyone! Hope you have all had an amazing weekend! I’ve been cleaning up all day, but it’s such a relief, when it’s done :) Here is a cool DIY guide, that I stumbled upon on Lise and Tine’s blog. It’s really easy to do. All you need is a nail polish, a news paper, some isopropyl alcohol or vodka and a top coat. When your nail polish is totally dry, you dip it into isopropyl alcohol or vodka. Then you apply a small piece of news paper and leave it for a few seconds before you gently pulls it off. At least you add a top coat! Have fun ;)