estee-lauder-konkurrenceestee-lauder-night-repair

Glædelig 24. december, piger! <3 Så kom dagen endelig. :) Et I spændte på i aften? Inden I lukker computeren for i dag, vil jeg råde jer til at læse videre… Som sløjfen på marcipangrisen (ho ho!) i Mette Maries og min julekalender kan I nemlig i dag vinde et HELT års forbrug af ekslusive Estée Lauder produkter!

Man vinder altså 4 x Advanced Night Repair serum, 4 x Revitalizing Supreme Plus ansigtscreme og 4 x Sumptuous Extreme mascara til en samlet værdi af 7.640 kr. Ikke dårligt, vel? :) Jeg har selv et sæt herhjemme og det er simpelthen så lækkert! Min vintertørre hud har helt klart fået mere glød, efter jeg regelmæssigt er begyndt at bruge den lækre dagcreme og natserum. Mascaraen er også blevet fast inventar i min kosmetikpung! Den er virkelig lækker og giver masser af volumen og længde.

GIVEAWAY: for at deltage i konkurrencen skal I finde det øverste billede på min Instagramprofil og skrive en kommentar. Desuden skal man følge Mette MarieEstée Lauder og mig på Instagram. Glædelig jul til jer alle!

I samarbejde med Estée Lauder