Jeg købte for et stykke tid siden, en deal hos Downtown med en shellac behandling hos Town of Nails på Østerbro. Jeg havde aldrig prøvet det før, så mine forventninger var store, da jeg kun har hørt gode ting om det :) Jeg valgte at få lavet det som fransk manicure, men man kunne også vælge mellem et hav af forskellige lækre farver.

Jeg har nu haft det på i en uge, og der er ingen tegn på ridser eller slid – det ser stadig ud som lige da det var blevet lavet og skulle efter sigende kunne holde i to uger! :) I så fald synes jeg pengene er godt givet ud!

I dag har Downtown en deal, hvor man får lagt shellac, få pedicure og paraffinbad til halv pris på Frederiksberg! Så kan fødderne komme i topform inden vinteren, haha! Det skulle holde i op til 8 uger på fødderne! Jeg har lige købt dealen som en gave til min mor. :) Bare et lille tirsdags tip!


(Sponsoreret)