bio-oil-oliebio-oilbiooilolie-hud

Som jeg har fortalt tidligere, brugte jeg både Bio Oil under og her efter min graviditet. Under min graviditet brugte jeg den hovedsagligt på maven for at forsøge at forebygge strækmærker. Desuden hjalp den også på kløe, når min hud var maksimalt udspilet om aftenen, da jeg var højgravid. Her efter graviditeten bruger jeg den fortsat – nu blot som en form for body lotion på benene, efter jeg har været i bad. Min hud har nemlig tendens til at blive super tør om vinteren og dertil er olien en god redning.

Den er dejlig mild, nem at smøre ud og fedter ikke, som jeg har erfaret, at mange andre kropsolier gør. Ligeledes har jeg med tiden fundet ud af, hvordan jeg får det bedste ud af den. Tricket er at smøre den på, lige efter man har slukket bruseren. Altså LIGE efter og ikke fem minutter senere. Der er ret stor forskel på, hvor godt den trænger ind afhængig af om huden er våd og lun frem for tør og kølig. Det gør faktisk en større forskel, end man skulle tro. Blot et lille tip, hvis I også render rundt med tørre vinterstænger. ;)

Indlægget er i samarbejde med Bio-Oil