braids
Godeftermiddag piger! Her er lidt inspiration til de langhårede. Jeg er vild med fletninger i øjeblikket – i alle afskygninger. Jeg har længe tænkt på at lave en lille videoguide til, hvordan man fletter frisuren på billede 5. Er der stemning for det? :) Det er nemlig en type fletning, som jeg selv er ret vild med lige pt. Find mere hårinspiration HER og HER. God dag allesammen<3

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Good afternoon girls! Here are some inspiring hair pics :) I’m crazy about braids at the moment! I’m thinking to do a small video tutorial of how to do the braid from picture number five. What do you think of that idea? :) Find more hair inspiration HERE and HERE. Have a lovely day, girls <3

(Photo credit: Pinterest. Follow my profile HERE)