ombre hair
Hej piger! Jeg beklager stilheden på bloggen. Jeg har haft travlt de sidste par dage og nu sidder jeg i lufthavnen og flyver mod Filippinerne om under en time. Så spændende! Jeg ville lige tjekke ind for at vise Jer mit nye fine hår. Kan I huske at jeg forleden skrev HER, at jeg overvejede at få lavet “ombre” effekt i håret? I tirsdags havde jeg en aftale med dygtige Amalie Lind, som arbejder hos Klippestuen Z på Frederiksberg. Jeg havde længe fulgt Amalie på Instagram @amalielinddk og kunne se, hvor dygtig hun var til at farve hår og lave den såkaldte “ombre” effekt. Jeg er som tidligere nævnt meget konservativ med mit hår og vil helst have, at det ser så naturligt ud i farven som muligt. Amalie lyttede virkelig til, hvad jeg havde af ønsker og lavede det lige som jeg håbede! Og se lige hvor fint det blev! :) Jeg er så glad for resultatet! Jeg valgte kun at få lavet en meget svag udgave af “ombre” effekten, både fordi jeg er naturligt lyshåret og ikke har lyst til, at man skal kunne se min udvoksning alt for hurtigt, men også fordi jeg synes, at det ser mest naturligt ud. Jeg kan varmt anbefale Jer at gå til Amalie, hvis I selv går med tanken om at få farvet hår. Hun er simpelthen så dygtig! Og så skulle I gøre Jer selv den tjeneste at kigge forbi hendes Instagramprofil og se hendes dygtige arbejde (@amalielinddk). Kan I have en god dag, allesammen! Vi ses på Filippinerne.

Do you remember my post about “ombre hair” HERE a couple of weeks ago? As you can se, I went for it. I had Amalie Lind from the hair saloon “Klippestuen Z” in Copenhagen to do my hair. She’s one of the best hair dressers that I’ve ever met. She really listen to your requirements. I asked for a very natural “ombre” effect and here is the result! I’m so pleased with it! :) You can follow Amalie on Instagram and see her amazing work @amalielinddk. Have a fab day, girls.