[videofyme id=”631586″ class=”aligncenter”]

 

I er rigtig mange der spørger, hvordan jeg har sat mit hår på de billeder, hvor det bare hænger løst med store, bløde krøller. Jeg har krøller fra naturens side, men jeg pepper ofte frisuren lidt op med et stort krøllejern fra Babyliss Pro (type F17d, ref: 2264. Det har en omkreds på ca. 8,5 cm). Det er virkelig genialt det krøllejern – det bedste jeg hidtil har prøvet, da det har en tilpas størrelse, er nemt at bruge, laver holdbare, store krøller og bliver hurtigt varmt. I videoen kan I se, hvordan jeg bruger det – det tager normalt 10 minutter at lave. Håber I kan lide det. :) Ses senere piger!

Many of you guys ask, how I do my curly hair. I was born with curly hair, but I often spice it up a bit with a curling iron from Babyliss Pro (type F17d, ref: 2264)! It’s really easy to use, creates big, soft curls and becomes hot very fast! The hairdo only takes about 10 minutes to do. In the video I have tried to show, how I use the curling iron – it’s really simple. Hope you like it :)