1. nude backless bra, 2. black backless bra, 3. nude, backless, strapless bra, 4. black, backless, strapless bra

Flere af jer her spurgt, hvad jeg gjorde med bh, da jeg havde min pailletkjole på med bar ryg til julefrokost. Sandheden er den, at jeg ingen havde på, hehe.. Det var simpelthen ikke muligt i den kjole. Men havde jeg set disse bh’er i tide, var jeg klart sprunget på en af disse. Jeg faldt over dem på ASOS i går og jeg synes virkelig de er smarte. De har ingen strop der går rundt om ryggen, men bare noget klister af en art i siderne til at holde dem fast – virkelig godt alternativ til de der klistrende kyllingefilleter, haha! Kender I dem? Jeg tror jeg skal have fat i en af disse til næste gang.

I just stumbled upon these cool backless and strapless bras on ASOS the other day. I really like the idea, that they’re backless, which makes it possible to wear a bra underneath a cocktail dress or a top with low back! I think I have to get one for my sequin dress! :)