INDLÆGGET INDEHOLDER REKLAME LINKS

Reklame links: 1. Arket/HER, 2. H&M/HER, 3. Weekday/HER, 4. Arket/HER, 5. Le Specs/HER, 6. & Other Stories/HER, 7. H&M/HER, 8. Topshop/HER

Først og fremmest – tusind tak for alle lykønskningerne med huset. Vi glæder os helt enormt meget til d. 15. marts, hvor vi overtager det. Jeg skal nok fortælle mere snart. Vi vil høre de nuværende ejere, om vi inden længe må få en håndværker med ud og se på det, så vi kan forberede og planlægge renoveringen, inden vi flytter ind. Jeg glæder mig til at dele det hele med jer. :) Det bliver så spændende.

Og til dagens drømmeoutfit – jeg ville elske at hoppe i dette casual outfit på denne grå novemberdag. Behageligt, fint og praktisk nok til en tur på legeplads efter børnehave/vuggestue. :) Sjovt, at det er blevet noget, man prioriterer når man tager tøj på om morgenen. Jeg kommer nok til at leve i praktisk gammelt tøj, når vi starter med at renovere, så må lige nyde at kunne tage pænt tøj på lidt endnu, haha… Jeg er vild med støvlerne – tidløse og smukke. Kan I have en dejlig tirsdag. <3