chloé dressHej piger.. Her er faktisk endnu et Instagrambillede (@passionsforfashion), taget med den nye Sony Xperia Z1 smartphone i dag, hvor temaet er bevægelse i fotoskolen. Kjolen købte jeg på Ebay for en del år siden, da jeg skulle til gallafest på gymnasiet (se billederne HER). Det var faktisk dengang min kærlighed til Ebay startede! Haha.. Auktionen udløb mens jeg var til fest en fredag nat, så min søde mor stod op midt om natten og bød på kjolen og vandt den for mig! Sød mor jeg har, ikke? :) Jeg troede egentlig ikke, at jeg kunne passe kjolen længere, men det gik overraskende nemt at få den på, så nu håber jeg snart, at jeg kender en der skal giftes, så jeg kan hoppe i denne fine, grønne silkedrøm igen :)

Hi girls. Here is actually another pic from Instagram (@passionsforfashion) shot with the new smartphone from Sony “Xperia Z1”. The theme today is movement. I bought the dress on Ebay, before prom in high school (see the pics HERE). That was where my love for Ebay began :) I actually didn’t think I could fit it anymore, but I got it on very easily. So now I’ll look forward to one of my friends is getting married, so I can wear this beautiful, green silk dream again! :)