Forleden dag dumpede disse lækre kataloger ind ad min brevsprække. De kommer fra det danske smykkefirma, Aagaard, som jeg på det seneste har fået øjnene op for! “Rock meets Romance” er navnet på kataloget, som indeholder en lækker kombination af feminine og rå smykker i guld, sølv og oxideret sølv. Der er alt fra fine ringe med stjerner og sten til rå ear cuffs, seje øreringe med kæder, flotte armbånd og smukke halskæder. Og det bedste ved det hele er, at det hele ligger på et overskueligt prisleje, hvor alle kan være med og jeg vil vove at påstå, at der er lidt for enhver smag :) I kan finde alle smykkerne fra kataloget HER.

I dag udkom det seneste magasin “SKØN”, hvor dette fine katalog fra Aagaard følger med, så måske nogen af jer har modtaget det med posten? Det er ihvertfald rigtig god inspiration til ønskelisten. Flere af tingene er allerede blevet tilføjet på min egen. :) I kan også finde kataloget hos jeres lokale guldsmed – se her i dropdown menuen hvilke guldsmede der ligger inde med “Rock meets Romance”.

Følg med her på bloggen i de kommende dage og op til jul, da jeg i samarbejde med Aagaard udlodder fire lækre smykkesæt fra “Rock meets Romance” til fire heldige læsere :) Desuden kan I hver dag deltage i Aagaards egen julekonkurrence, ved at tilmelde deres nyhedsbrev, hvor de hver eneste dag udlodder lækre smykker fra både kataloget og deres andre kollektioner. Ikke dårligt, hva’? Vi ses i morgen piger!