Photobucket

Jeg overvejer virkelig om jeg skal investere i disse lækre biker boots fra Zara. Jeg har tidligere prøvet dem i butikken i str. 38, som jeg plejer at bruge, men de var alt, alt for store! Det var som at stikke foden ned i en gummistøvle og de havde selvfølgelig ikke str. 37 på lager. Så nu overvejer jeg, om jeg skal satse på at st. 37 passer og smide dem i kurven. Jeg kan lige se dem for mig til et par mørkeblå, slidte, skinny jeans, en læderjakke, en farvet tyk striktrøje og en lækker hue.. Kan I lide dem?

I’m really considering to buy these cool biker boots from Zara. A couple of months ago, I tried them in the store in a size 5, as I normally use, but they were waaay to big! So now I’m considering to order them in a size 4 from their webshop and just hope they’ll fit. What do you guys think of them?