Jeg fik for nylig muligheden for at teste “UV nails extensions” fra RIO med tilhørende accessories – “Magnetic nail polish” og “Nail art”.  Jeg har altid synes, at det var sjovt at eksperimentere med neglene – se bare her, her, her og her. Så da jeg blev spurgt, om jeg ville prøve disse tre ting, var jeg hurtig om at takke ja :)

Jeg har faktisk aldrig før prøvet kunstige negle, men jeg har hørt meget godt om gele negle der bliver lavet med UV lys som disse fra RIO. Så jeg begav mig ud i projektet og jeg synes faktisk, at resultatet blev ret godt. Det tog lidt tid, før jeg fandt den rigtige teknik, men det er faktisk ret nemt at lave, når man først har øvet sig lidt. Efter man har rengjort sine negle og lagt en “primer”, begynder man at sætte de kunstige negle på spidserne af sine egne negle med lidt lim. Derefter filer man dem godt ned oven på selve neglen, så den “blender” ind med den naturlige negl. Næst lægges et lag UV gele på neglene og hvorefter man stikker dem ind i UV lampen i 3 minutter. Dette gentages 3 gange. Til sidst renser man dem med “Finishing liquid” og polerer dem lidt med en lille fil der følger med, så de kommer til at se meget naturlige ud. Dette kit kan også sagtens anvendes uden de kunstige negle. Har man tynde negle der knækker nemt, kan man lægge lidt UV gele på dem som forstærker og styrker neglene.

Desuden fik jeg også mulighed for at teste RIO’s magnetiske neglelak – det havde jeg aldrig hørt om og jeg regnede faktisk ikke med, at det ville fungere så godt, som billedet viste på pakken. Men som I kan se på billedet ovenover, blev resultatet faktisk overraskende godt og det var meget nemt at bruge. Man holder ganske enkelt det valgte magnetmønster over neglelakken mens den er våd, hvorefter neglelakken tager form efter mønsteret. Det er skide smart! :)

Til sidst testede jeg RIO’s nail art. I dette kit følger der 8 fine neglelakker med, som man kan lave alverdens mønstre med. De har alle meget tynde pensler, så de er nemme at male meget små ting med på neglene. Som I kan se, valgte jeg at lave et leopardmønster – synes faktisk det blev meget cool :)

UV neglesættet forhandles bl.a. hos Ellos, “nail art” sættet kan bl.a. findes hos Ellos og det magnetiske neglelak kan bl.a. findes hos Wupti. I kan også følge RIO på Facebook, hvor de ofte opdaterer med nyheder og konkurrencer, hvis det skulle have interesse :)

 

I’ve had the fortune to test RIO’s UV nail extension kit, their magnetic nail polish and their nail art kit. I love to experiment with my nails – as you can see herehere, here and here! Therefore, it didn’t take me long to say yes, when I was asked, if I wanted to test these three products. I had never tried nail extensions before, but I think the result turned out very well. :) It took me a while to find out how to do it, but when you have practiced a little bit, it’s actually quite easy to do. Moreover, I tested their magnetic nail polish. I had never heard about that before and I didn’t think it would turn out that good, but I must say, that I’m very positively surprised :) You simply just hold on of the magentic patterns over the nail, when you have applied the nail polish, and you will quickly see a beautiful pattern! So cool! At last I testet their nail art kit and made a leopard pattern. It was also very easy to use, at the pencils are very thin. So all in all I’m very pleased with the nail kit :)

(Sponsoreret)