coffee-scrub
TOTALLY ADDICTED TO THIS COFFEE SCRUB

Denne søndag vil jeg dele et lille skønhedstip med jer. Siden jeg var 14-15 år gammel, har jeg nærmest ugentlig eller ihvertfald mindst et par gange om måneden, brugt en kaffe-scrub i badet. Det fede er, at man meget enkelt og billigt, kan lave den derhjemme. Kaffe har den egenskab, at den blødgør huden og det er bevist, at den mindsker appelsinhud, hvis man regelmæssigt peeler sig med det.

linje-prikket@2x

This Sunday I want to share a little beauty tip with you guys. Since I was 14-15 years old, I almost weekly or at least a few times a month, have used a coffee scrub. The cool thing is that you can make it at home and it’s very simple and inexpensive. Coffee has the property that it softens your skin and it’s proven to reduce cellulite over time.

appelsinhud

Hvad man skal bruge:
– 50 gram friskkværnede kaffebønner (jeg plejer at bruge dem fra Løgismose)
– 30 gram rørsukker (eller groft salt)
– 2 spiseskefulde kokosolie (anden form for olie kan også bruges, f.eks. mandel- eller arganolie)

linje-prikket@2x
What you need:
– 50 grams of freshly grounded coffee beans
– 30 grams of cane sugar (or coarse salt)
– 2 tablespoons coconut oil (another kind of oil can also be used, eg. almond or argan oil)

kaffes-skrub

Fremgangsmåde:
Afmål kaffe og sukker og bland det godt sammen. Sæt derefter kokosolien i mikroovnen i 30 sekunder, til den er smeltet. Hæld den derefter over i blandingen og rør til det får en ensartet masse. Man kan med fordel opbevare det på køl, hvis man laver en stor portion, så det holder længere.

linje-prikket@2x

Procedure:
Measure coffee and sugar and mix it well together. Put the coconut oil in the microwave for 30 seconds until it’s melted. Afterwards add it to the mixture and stir until it gets a uniform mass. It is a good idea to store it in the fridge, so it lasts longer.

kaffes-scrub

Man kan med fordel slukke for vandet og lade blandingen sidde i 5 minutter, så det kan nå at få den optimale effekt. Jeg plejer at lade det sidde, mens jeg putter shampoo i håret, peeler fødder osv. Jeg håber, I kunne bruge mit lille tip. Man får virkelig silkeblød hud af det, så jeg kan varmt anbefale jer at prøve det af.

linje-prikket@2x
It is a good idea to turn off the water and leave the mixture on your body for 5 minutes to get the optimum effect. I usually let stay there while I put shampoo in my hair, peel my feet and so on. I hope you could use my little tip. Your skin really feels silky smooth after such a treatment, so I think you should try it out. ;)