krøller med glattejernHola chicas! Julefrokosterne er småt begyndt at gå i gang og I er sikkert mange der spekulerer på, hvordan I skal sætte håret. Her er et lille trick til, hvordan man krøller sit hår med et glattejern. Det er faktisk nemmere, end man skulle tro, man skal bare lige have taget på det. Desuden kræver det, at man har et glattejern, der er forholdvist “glat” på toppen uden riller eller andet og er temmelig tyndt i det. Det er nemmest at lave, hvis håret ikke er helt nyvasket. Jeg kan godt lide, at man får rigtig store og ret naturlige krøller frem ved at bruge et glattejern til at krølle håret med fremfor et krøllejern. Hvad synes I om det? I kan se nogle af mine andre frisurer HER, HER og HER.

[youtube 9Lt1krpNz4k 928 573]

Hola chicas! The Christmas parties has just begun and I guess a lot of you are wondering how to put your hair. Here is a small trick on how to curl your hair with a straightening iron. I will recommend you not to wash your hair the day you want to make this hairdo. It’s easier to make the curls, if your hair is not totally “fresh” and clean. Feel free to ask, if you have any questions :) What do you think of it? See some more hairdos HERE, HERE and HERE.