familie

Christoffer er som sagt startet på arbejde igen efter otte måneder på barsel, er jeg igen alene med Lily. Det har været otte dejlige måneder sammen som familie og jeg har samtidig kunne passe mit arbejde ved siden af. Jeg elsker også den tid, jeg har med hende alene nu, men hånden på hjertet er det lidt svært at få “barsel” og karriere til at gå op i en højere enhed af og til, når jeg gerne vil være 100% til stede over for Lily. Heldigvis træder både mormor og farmor ofte til og er sammen med hende i nogle timer, så jeg kan få lavet indlæg, komme til bunds i min indbakke eller tage til møder.

boller

Christoffer har næsten en times transport både til og fra arbejde og er oftest hjemme mellem kl. 17 og 18. Det er derfor ikke mange timer, han når at se Lily, inden hun skal i seng. Sådan er det jo for mange mennesker, men det er altså hårde løjer, synes jeg.

Vi forsøger derfor at have nogle hyggelige og rolige morgener sammen, så han også får lidt tid med hende. Vi spiser morgenmad, kommer i tøjet og bliver klar til dagen. Det er ikke hver dag, vi spiser nybagte boller, haha… Det kommer lidt an på overskuddet, men af og til ser vores morgenbord altså således ud. Lily får nærmest altid havregrød. :)

avene-produkteravene

Jeg går ofte i bad om aftenen, så min morgenrutine er temmelig hurtig og enkel. Jeg kan som regel nøjes med at fjerne de make-up rester under øjnene, som ikke er forsvundet i badet, rense ansigt og bruge creme. På det seneste har jeg testet nogle nye produkter fra Eau Thermale Avène. Flere af deres produkter har jeg brugt on/off gennem årene. Deres “Thermal Spring Water” har f.eks. været fast inventar i min håndtaske gennem mange år, mens andre produkter har været nyopdagelser. De har netop lanceret en øjencreme og make-up fjerner, som jeg har testet i løbet af de seneste uger.

avene-beauty

Refreshing Eye Contour Care” hedder øjencremen. Jeg synes, at det kan være temmelig svært at finde en god øjencreme, da mange er for tunge eller tykke i konsistensen, så de næsten får øjnene til at se mere trætte ud. Jeg kan dog varmt anbefale denne, da den er meget let i konsistensen,  dejlig kølende og trænger hurtigt ind.

Intense Eye Make-up Remover” er navnet på make-up fjerneren. Den er udviklet til sensitive øjne, er meget mild og svier ikke i øjnene. Man kunne derfor tro, at den ikke fungerede til tung make-up, men den er faktisk super effektiv og kan endda fjerne vandfast make-up.

Deres “Hydrance Serum” har jeg også testet på det seneste. Den er virkelig god til at give ekstra fugt og glød til huden. Generelt synes jeg, at Eau Thermale Avène laver nogle rigtig lækre produkter og i øjeblikket kører de faktisk en konkurrence, hvor man kan vinde hele “Hydrance” serien. Den har en værdi af 850 kr og I kan deltage HER. Bare et lille tip. :)

Sammen med Emily og Cathrine skød jeg forleden en video i samarbejde med Avène, som også handler om hverdagsrutiner. Vi taler om, hvad der fungerer for vores hud hver især og om hvilke produkter fra serien, vi foretrækker at bruge. I kan se den nedenfor. Ellers vil jeg bare ønske jer en herlig fredag.