PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketCool læderjakke og rød/orange strik fra det nye undermærke, To.Photobucket

Asymmetrisk T-shirt og lækker sweatshirt fra To.

For nogle måneder siden var jeg forbi Part Two for at se nærmere på deres lækre SS13 nyheder. Her er et overblik over alle de nye sager, som kommer i butikkerne og online i januar, februar og marts! Part Two har lanceret en ny linje “To”, som udgør den perfekte basisgarderobe med et tvist i form af lækre detaljer. Jeg er fan! :) Har I en favorit ovenfor?

A couple of months ago I stopped by Part Two to take a look at their new styles! Here are some of my favorites. Part Two has just launched a new line “To” which consists of the perfect basic wardrobe with a twist in the form of delicious detailing. It will hit the stores in January, February and March. Do you have a favorite?