I er nok mange der har lagt mærke til de bannere fra “MeYou” der kører på diverse blogs i øjeblikket, hvor en del bloggere (inklusiv mig selv) agerer modeller på billederne :) I forbindelse med photoshootet fik jeg også taget et par portrætbilleder. Jeg synes faktisk rigtig godt om MeYou’s koncept – de har et kæmpe udvalg af items, man kan give som gaver. Og det fede ved det er, at man kan give noget så simpelt som en hotdog eller en cupcake, som vedkommende kan gå ned og hente i den pågældende butik. Ret sød idé synes jeg :)

I guess a lot of you have noticed the  “MeYou” banners running on various blogs at the moment, where some bloggers (including myself) are modelling. Also, I had these portraits taken the same day :) I really like the concept of MeYou – they offer a large varity of items to give out for friends and family. Instead of sending flowers and chokolate, you can give everything from a hotdog to a cupcake. I love the idea :)