Beanie/Ficus Folium, jeans/Topshop, jacket/Anne Vest, boots/Topshop, Tee/Alexander Wang, bag/Zara, bra/Monki, watch/Michael Kors

Vidste I at op til 90% af kropsvarmen går ud gennem hovedet? Så det kan godt betale sig at investere i en lækker, varm hue :) Jeg bloggede forleden om Downtown Plus, som nogle af jer måske kan huske? Kort fortalt er det en lillesøster til Downtown, som forhandler lækre kvalitetsprodukter til fordelagtige priser. Et super godt koncept efter min mening! I mit indlæg om Downtown Plus skrev jeg blandt andet om cashmere huer og tørklæder og her er et forslag til, hvordan jeg ville style den lækre hue fra Ficus Folium.

Note: hue og tørklæde fra Ficus Folium er nu udsolgt, og tilbudet gælder ikke længere, men til gengæld har Downtown Plus de næste 14 dage en lækker elkedel, fine blomster fra Thailand og et super cool lammeskind til salg med rabat! :)

Did you know that up to 90% of body heat goes out through your head? So it is a good idea to invest in a nice, warm hat :) In my post about Downtown Plus, I wrote about cashmere beanies and scarves. Here is an example on how I would style the beanie from Ficus Folium.

(Sponsoreret)