iroJeg er fuldstændig vild med IRO’s nye SS13 kollektion! Jeg bliver ofte spurgt, hvordan jeg vil beskrive min egen stil og kort sagt er den nok feminin med kant, hvilket egentlig også er de tre ord, som jeg vil bruge til at beskrive IRO – det er nok også derfor, at jeg er så vild med deres kollektion, da den passer godt ind i min egen garderobe (eller også er det bare en god undskyldning for shoppe amok i deres lækre sager, hehe). De er super gode til at mikse materialer og silhuetter på en virkelig lækker måde. Jeg tror næsten ikke, at jeg kan leve uden den hvide kjole på billede nr. 2, et par printede jeans eller en af deres mega lækre bomberjakker! Jeg tror faktisk, at IRO er mit yndlingsmærke, hvis jeg kun må nævne et! Det ligger godt nok i den dyre ende, men en gang imellem er det også fedt at spare op til 2-3 enkelte styles, som man virkelig gerne vil have.

I’m totally obsessed with IRO’s SS13 collection! I like how they mix different materials, prints and silhouettes – this collection is a perfect combination of raw and feminine items! I don’t think I can live without the white dress (pic number 2), some printed jeans or one of their cool bomber jackets! I actually think, that IRO is my favorite brand, if I could only choose one. :) Love it!