outfitgucci-dionysusdenimjakke

Reklame links: jacket/Asos HERE, dress/Asos HERE, bag/Gucci HERE, shoes/Adidas HERE

Godmorgen sweeties! ♡ Jeg håber, I har fået skudt weekenden godt igang. Jeg er ved at gøre mig klar til bryllup – vi skal som sagt til intet mindre end to bryllupper denne weekend. I dag er det hos et vennepar med vielse i det grønne og fest i et havetelt og i morgen et tyrkisk bryllup hos min venindes lillesøster, hvor vi bliver omkring 800 mennesker. Det bliver to vidt forskellige bryllupper og jeg glæder mig helt vildt til begge dele! ;) Jeg skal nok opdatere en masse på Instagram og Snapchat @Cdueholm.

Outfittet her er fra i torsdags, hvor jeg spiste frokost hos min søde mor. Jeg var iført ny kjole og denimjakke fra Asos og et par simple hvide sneakers. ;) Denimjakken har, efter min mening, det perfekte oversized fit. Jeg overvejer, om jeg skal stryge nogle seje lapper på i stil med DISSE. – Tror det kunne blive ret cool. Man kunne selvfølgelig også bare sy dem på, så man har mulighed fro at tage dem af igen, hvis man blive træt af dem. God weekend til jer alle.

blog, københavn, high-streetGood morning, sweeties! ♡ I hope you’re enjoying the weekend. I’m trying to get ready for today’s wedding. As I said, we’re going to no less than two weddings this weekend. Today, some friends of ours are getting married outdoor and are having their party in a garden tent and tomorrow it’s a Turkish wedding where my friends’ little sister is getting married and they’re throwing a party for more than 800 people. Two very different weddings and I am looking so much forward to both of them! Remember to follow me on Instagram and Snapchat @Cdueholm where I will update throughout the weekend.

This outfit is from last Thursday where I had lunch with my sweet mother. I was wearing a new dress and denim jacket from Asos and a pair of simple white sneakers. ;) In my opinion the denim jacket has the perfect oversized fit. I am considering whether I should add some cool patches like THESE ones. – I think it could look pretty cool. Maybe I should just sew them on, then I can take them off, if I get tired of them. Have a great weekend, everyone.