designer 2nd dayDesignchefen bag sequin dressEt udvalg af Mettes MANGE pailletkjoler! Hun har et helt skab fyldt med dem – Det må være en hver piges drøm. Mange af kjolerne har hun selv designet, andre er vintagefund fra hendes mange rejser. Kjolerne fra venstre: vintagefund fra NY, 2ND DAY og vintagefund fra LA.sequin blazer

Til venstre: et af Mettes typiske outfits, feminint og pyntet med kant. Pailletnederdel fra 2ND DAY, blazer fra Pop Cph, silketop fra 2ND DAY, halskæde fra Marni og sko fra Vagabond. Til højre: to af Mettes favorit blazere fra henholdsvis Zara og Day Birger et Mikkelsen.rolexHer er et udvalg af Mettes signatursmykker, som hun bærer hver eneste dag. Vintage ur fra Rolex, armbånd købt hos Lauritz.com, vintage smykkeskrin fra Decor – diamantringene har hun selv designet og fået speciallavet i Indien.diamonds are a girls best friendbomberjakkeTil venstre: “one of a kind” bomberjakke fra Day Birger et mikkelsen og taske fra Collective Minds. Til højre: cocktailkjole og clutch fundet i Hong Kong, halskæde fra Day Birger et Mikkelsen og sko fra Lanvin.leather skirtMette er også rigtig glad for læder – det giver kant og nedtoner de fine og feminine paillet items! Alle disse tre items har Mette selv designet hos 2ND DAY.marniLækker vest fra Marni, kjole fra Dries Van Noten og blazer fra Givenchy.statement necklaceMette i super cool læderkjole fra 2ND DAY og halskæde fra Hong Kong.feather necklaceØreringen har Mette selv designet og fået sepcialfremstillet i Indien.pailletkjoleTil venstre: flere af Mettes mange smukke pailletkjoler – den til venstre er et vintagefund og kjolen til højre er fra 2ND DAY. Til højre: top fra Celine, halskæde fra 2ND DAY, sko fra Zara, clutch fra YSL og bukserne er en “one of a kind” proto fra 2ND DAY. killer heelsEr de ikke vilde? ;) Mette har fundet dem på en af sine mange rejser til Hong Kong!transparent heelsMette i læderjakke fra Day Birger et Mikkelsen, top fra 2ND DAY, bukser fra Day Birger et mikkelsen og sko fra Margiela for H&M.

Som jeg teasede med tidligere og talte om i går, har jeg været ude og tage billeder af en yderst spændende garderobe. Chefdesigneren bag 2ND DAY, Mette Christensen, var så sød at vise mig sit skattekammer frem fyldt med blandt andet smukke pailletkjoler i alle afskygninger, fantastiske sko, lækre læder items og fede jeans.

Hvis Mette selv skal beskrive sin stil er den “feminin og pyntet med kant”! Jeg arbejder sammen med Mette hos Day Birger et Mikkelsen og det er altid spændende at se, hvad hun har på, når hun kommer om morgenen – hendes stil er meget inspirerende og hun kommer gerne på arbejde i smukke pailletkjoler og stiletter på en grå, trist mandag. Mette vil hellere være overdressed end underdressed og går generelt mest i kjoler – gerne med pailletter, sten og perler. Som I kan se, har hun et HELT skab fyldt med dem! Misundelse.. :) Hun er rigtig godt til at mikse de feminine items med f.ek.s en rå læderjakke, chunky støvler eller en oversized strik, som giver looket kant og gør det mere hverdagsagtigt.

I det hele taget synes jeg, at Mette har en meget inspirerende og alsidig garderobe og stil, som jeg gerne ville dele med jer. Det er også Mette jeg nogen gange linker til, når hun sælger noget på Tictail. Håber I kunne lide indlægget! I kan finde flere inspirerende garderober lige her. Mette har forresten også en SUPER fed og stilfuld lejlighed.. kunne I tænkte jer at se billeder derfra også? :)

May I present to you a very inspiring woman with a very inspiring wardrobe! The design manager behind the Danish brand 2ND DAY, Mette Christensen, has the most amazing wardrobe, and I’ve had the fortune to take a look inside. Mette is fond of sequins, embellishment and pearls and prefer to be overdressed rather than underdressed. She often combines her feminine sequin dresses with leather items or chunky knitwear to give the look edge and to make it more suitable for everyday use! In general she is very inspiring and has a great sense of style, so I wanted to share her wardrobe with you guys. Hope you like it! You can see more inspiring wardrobes here. Actually, her apartment is also very nice – do you want to see some interior pics from her home?