animal bagsuede bagselskabstaskeBag/my design for Markberg HERE, dress/Acne, blazer/Hoss Intropia (similar HERE, adlink), shoes/Zara (similar HERE, adlink)

Hej piger! TUSIND tak for Jeres søde kommentarer til indlægget i går. Det betyder SÅ meget! :) Er så glad for, at I kan lide min nye taske. Hvis jeg selv skal sige det, uden at komme til at lyde for selvglad, så synes jeg faktisk at den er et ret godt bud på en fin julefrokosttaske. Ikke at den ikke kan bruges i så mange andre sammenhænge, men den kommer ihvertfald til at følge mig rundt til diverse julefrokostarrangementer i år i alle tre versioner. Der kan lige være det mest nødvendige! :) Så her har I et bud på, hvordan den f.eks. kunne styles til lidt pænere brug :) Find den HER.

Thank you so much for all your sweet comments yesterday. It means a lot to me! Without trying to sound too smug, I actually think that my new bag is a pretty good bet for a nice Christmas party bag. Not that it can’t be used for other occasions, but it’s certainly gonna follow me around for all the Christmas events this year in all 3 versions. :) Find it HERE.