panteneEt snapshot fra i dag af hår- og makeup artist, Miabella Ristorp, og mig til photoshootet med Pantene i Stockholm. Jeg glæder mig til at kunne fortælle jer lidt mere om det hele – jeg kan røbe så meget, at det er et super spændende projekt, som løber over 10 uger, hvor vi blandt andet skal blive meget klogere på hår og hvordan man plejer det bedst. Og ikke mindst skal jeg have jer med på vognen. Jeg er kun lige landet, men skal ud af døren igen om fem minutter – jeg skal nemlig holde fødselsdagsfest med min veninde på Hornsleth i aften. Er glad for at mit hår og makeup allerede er lagt, haha.. For det er der ikke tid til. Ses i morgen chicks!

A quick snapshot from today’s photoshoot in Stockholm with Pantene! I’m really looking forward to tell you guys what this is all about. I can tell you that it’s gonna be fun and during a 10-week periode of time, we’ll learn much more about hair and how to treat it right. Gotta go now – I just arrived from Stockholm, but tonight I’m celebrating my 25-years’ birthday with one of my friends. See you tomorrow chicks!