læderjakkeoutfitAdlinks: jersey dress/Asos HERE, leather jacket/Zara (old, similar HERE), lumberjack shirt/Zara (old, similar HERE), boots/Isabel Marant (old, similar HERE), sunglasses/Ebay HERE, bag/Zara (old, similar HERE)

Tænk engang.. Så er julen allerede overstået. Alle de forberedelser og juleindkøb og så på tre dage er det hele slut. Men egentlig er det meget rart. Jeg fik danset om juletræet hele tre gange og spist alt for meget julemad! Faktisk er det meget dejligt at skulle tilbage til hverdagen igen. Jeg håber også, at I har nydt julen og fået slappet godt af! :) Her er et outfit fra forleden i ny jerseykjole. Den har nogle ret fine skuldre, men det var simpelthen for koldt den dag til at jeg havde lyst til at tage jakken af, haha.. Vi ses senere <3

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Time flies by to quickly these days. I can’t believe that Christmas is already over! It’s been nice to have a few days off, but now it’s back to reality! Hope you had some cosy Christmas days too! Here is an outfit from the other day where I wore my new jersey dress! Actually it has a pretty cool shoulder detail, but it was simply too cold that day to take off my jacket, haha :) See you later <3

modeblogprisen