terranova1. dress, 2. sweater, 3. maxi sweater, 4. sweatshirt, 5. jacket

Terranova, som er et italiensk high-street brand, åbner nu butik her i København. Måske kender nogen af jer allerede mærket? Ovenfor er nogle af mine favoritter. Som I kan se, hvis I klikker jer ind på Terranova, så er priserne rigtig gode. De har 469 butikker i hele verden og åbner nu også op på Strøget på lørdag d. 23. marts.  Og I er også inviteret!

Jeg vil være der på åbningsdagen og style giner og det kunne være rigtig hyggeligt at møde nogle af jer. Der kommer til at ske en masse spændende ting, bl.a. vil der blive givet 500 par gratis jeans ud til forbipasserende på Strøget og de første 500 der køber noget i butikken får en goodiebag med hjem. DJ Slyngel vil vende plader og ikke mindst vil Christopher komme og give en intimkoncert i butikken! Jeg glæder mig til på lørdag og håber på at se nogle af jer. Kig med i morgen, hvor jeg udlodder et gavekort til butikken på 500 kr. I kan følge Terranova på FB her, hvis det skulle have interesse.

Arrangementet finder som sagt sted på lørdag d. 23. marts fra kl. 10 på Nygade 3. 

Sorry guys, this post is in Danish only, as it’s about an event taking place in Copenhagen. Have a fab day!

(Sponsored)