instagram1. amazing dress from 2ND DAY, 2. chillin’ around in my new sweater, 3. breakfast, 4. silly bloggers at the Gosh event, 5. photoshoot, 6. getting ready for the shoot, 7. visiting Jane Kønig, 8. my new beanie from ASOS, 9. Serinity Cupcakes, 10. my lovely siblings, 11. homemade sushi, 12. my girls ♥, 13. matching sweater & nails, 14. arm party, 15. no sleep in 39 hours, 16. Easter egg from Purely Professionals, 17. on my way to Stockholm, 18. photoshoot in Stockholm with Pantene, 19. lovely roses, 20. my beloved niece and I ♥

Lidt Instagram billeder fra den seneste tid som har stået på en masse arbejde, venindehygge, photoshoot med Pantene og Day Birger et Mikkelsen, hjemmelavet sushi hos min onkel, påskehygge med mine søskende, besøg hos Serinity Cupcakes, Gosh event med skøre bloggere, besøg hos Jane Kønig, selskab af min dejlige niece (kan ikke få nok af hende!) og meget mere. I kan følge med på @passionsforfashion på Instagram, hvis I skulle få lyst. God søndag piger ♥

Here are a few Instagram pics (@passionsforfashion) from the last couple of weeks. I’ve been working a lot, I’ve been hanging out with good friends and my lovely siblings, I did a few photoshoots with both Pantene and Day Birger et Mikkelsen, went to some cosy events and enjoyed the company of my beloved niece (can’t get enough of her). Have a lovely Sunday, ladies ♥