iro waistcoathair and makeupmakeup artistpantene photoshootfotoydstyrphotoshoot pantenebackstage at the photoshootfashionblogmiabella ristorpbackstage photoshoot

Som jeg talte om i går, skydes mit samarbejde med Pantene igang i dag. Projektet kaldes “Treatover” og handler om, hvordan man på 10 uger kan lære at behandle sit hår på den bedst mulige måde og samtidig komme ind i en god rutine og forhåbentlig opnå en positiv ændring. Pantene anbefaler nemlig, at man en gang om ugen giver sit hår en “treatment”. Det er en god huskeregel at gøre det f.eks. hver søndag, så hvorfor ikke starte i dag? :) I var mange der i går nåede at få fat i en gratis hårkur fra Pantene, så jeg håber I er med på at lege med og blive en del af dette “Treatover” projekt. :) Selvom der ikke er flere samples tilbage, kan I stadig melde jer til programmet her, hvis I vil holdes opdateret med ugens nyheder – så vil I hver søndag modtage en sms med hårtips, konkurrencer og meget mere.

Vi er tre bloggere fra Skandinavien der har indgået samarbejde med Pantene – udover mig er det Lina fra Finland og Hannah fra Sverige. Et lille tip hvis I skulle få lyst til at følge med i projektet der også :) De var begge super søde og det er altid sjovt at møde bloggere fra andre lande. :)

Ovenfor kan I se nogle backstage billeder fra Photoshootet i Stockholm med min søde og dygtige haircoach, Miabella Ristorp. Vi var i Stockholm for at skyde billeder til et banner og nedenfor kan I se det endelige resultat. Miabella vil i løbet af de næste 10 uger komme med gode råd til håret og fede stylingstips. Så I kan godt glæde jer! Jeg kommer til at poste et indlæg om hårpleje, stylingstips, konkurrencer og meget mere hver søndag.

P.S. I næste uge skal jeg besøge en ernæringsekspert, som vil komme med gode råd til, hvad man blandt andet skal spise, for at få et smukt hår. Stay tuned ;)

banner pantene

Vi lavede også en video, som I kan se nedenfor, hvor Miabella giver nogle gode tips til, hvordan du f.eks. plejer dit hår bedst muligt og hvilke proukter du skal bruge afhængig af din hårtype og besvarer alle mine mange spørgsmål, haha..

[youtube wqK-LangY-E 594 366]