essie-nail-polish@2x

Jeg kan ikke få nok af farvede lakker om sommeren. Min seneste addiction er denne fine ferskenfarvede af slagsen fra Essie, “Peach side babe“. Jeg synes farver som disse får ens hænder til at se en anelse brunere ud, end de i virkeligheden er og så spicer det bare alting op med lidt fine farver på neglene. ;) DENNE er og bliver også en af mine favoritter året rundt. Hvilke farver foretrækker I om sommeren?

…………………………………………………………………………………………………………………………………….

During Summer I can’t get enough of coloured nail polishes. My latest addiction is this peach one from Essie, “Peach side babe”. I really love colours like this one, as it makes your hands look more tanned, than they really are and moreover it really spices up your look. THIS ONE is also one of my faves all year round. Which nail polish colors do you prefer in the Summer? 

modeblog1