show me your wardrobeLouise er i jakke fra Zara, kjole fra H&M, sneakers fra Nike og vintage halskæder. Malene er i sweatshirt og stribede bukser fra Zara og sneakers fra Nike.
armyjakkeTil højre: armyjakke fra H&M Trend og vintage playsuit. Til venstre: leopard T-shirt fra Monki og vintage Levi’s denimshorts.suitMalene har lige været i Shanghai og fik syet dette fine jakkesæt derude. Stiletterne er fra H&M.zara jakkeLouises seneste køb – en cool hvid jakke fra Zara. Jakken til højre er en af Louises favoritter og er fra Modström.biancoMalenes chunky stiletter fra Bianco!leather shirtLouise i lækker læderskjorte købt i Magasin, jeans fra topshop og pumps fra Gardenia. Jeg er lidt misundelig på den skjorte! :)nikeLouises super seje løbesko fra Nike.walk in closetTil venstre: Louise og Malenes walk-in-closet! SNYD!!! Til højre ses Malene i maxikjole fra H&M og vintage denimjakke. Louise er i top fra Just Female, jeans fra Topshop og sko fra Zara.vintageMalene elsker at gå på loppemarkeder og i genbrugsbutikker og gøre gode fund – begge disse paillet items er fundet på loppemarkeder.second femaleGlimmerjakke fra et loppemarked og dip-dyed kjole fra Pieces.second female necklaceLouises statement halskæde fra Just Female.shopper bagTasken har Malene købt I Berlin og til højre ses hun i rød vintage sweater, jakke som hun har fået syet i Shanghai, jeans fra Gina Tricot og ridestøvler købt i en ridebutik.silver ringsLouise og Malene går meget med store sølvringe – her er et udvalg af deres enorme samling :)quiltet jakkeLouise i tank top fra Urban Outfitters, nederdel fra Envii, quiltet jakke fra Vila og sneakers fra Nike.sneakersbum bagTil venstre: Malene i vintage pelsfrakke. Til højre: bæltetasker købt i læderbutik på Strøget.

I har mødt Louise og Malene før her på bloggen – de har endda vist deres garderobe frem tidligere HER, men jeg synes de har en så cool og inspirerende garderobe, at I godt kunne tåle at se den igen nu her tre år efter, hvor stort set det hele er blevet skiftet ud :)

Forestil jer at bo sammen med jeres bedste veninde, bruge samme størrelse i både tøj og sko og begge være vilde med at shoppe – for ikke at nævne at dele et stort walk-in-closet! …Drømmescenarie? I think so! Som I måske har luret, er Louise og Malene tvillinger og har begge en super cool stil! Louise læser jura og Malene TV- og medietilrettelæggelse på Mediehøjskolen. Louise er vild med jakker og blazere, som hun også kan bruge på jobbet, hvor hun skal være lidt mere konservativ klædt og har efterhånden en ret bred samling. Malene er meget kreativ, hvilket også kommer til udtryk i hendes seje, farverige outfits og cool vintage fund. De er generelt begge gode til at mikse nyt og gammelt og få det til at fungere i en fed kombination.

Louise, Malene og jeg har kendt hinanden siden børnehaveklassen og jeg har altid fundet deres stil meget inspirerende, så derfor synes jeg, at I skulle have lov til at få et lille indblik i den. Kan I have en dejlig aften! :)

I have known Louise and Malene since we were 6 years old and I’ve always found their style very inspiring and versatile. As you might have noticed, Louise and Malene are twins and you have met them before right HERE three years ago.  Imagine to live with your best friend, use the same size in clothing and shoes and own a huge walk-in-closet. Dream scenario? Oh, yes! They’re both very good at mixing cheap high-street bargains with flea market finds and make it look amazing. In general their style is very casual and cool! Have a great evening, ladies!