designsamarbejdesmykkerdesign

Jeg har sådan glædet mig til at dele denne nyhed med jer. For et halvt års tid siden blev jeg spurgt, om jeg ville indgå et nyt designsamarbejde og nu er det en realitet. Jeg har været så heldig at få muligheden for at designe en lille smykkekollektion for NA-KD. Den består af fire styles – et par øreringe, et armbånd og to halskæder. Den lanceres allerede på torsdag d. 16. januar og jeg er så spændt. Som nogle af jer nok ved, er jeg uddannet designer, så jeg synes, det er så dejligt, når jeg får lov at kombinere det med mit job som influencer. Specielt gennem et så stort og dygtigt brand som NA-KD.

Jeg er ikke den eneste, der har designet smykker for dem netop nu – vi er nemlig fem influencers, der lancerer fire styles hver på torsdag. Kollektionen lander online kl. 07:30 i et begrænset oplæg og den influencer, hvis smykker bliver først udsolgt, vinder så muligheden for at designe en hel tøjkollektion for dem. Det kunne selvfølgelig være en drøm at få lov til, men nu tager vi lige en ting ad gangen. :) Jeg er meget spændt og glæder mig til at vise jer smykkerne. I kan nok få en fornemmelse af dem gennem mine tegninger ovenfor og i løbet af de næste dage, viser jeg dem på Instagram i brug. Rigtig god aften til jer alle. Lily bliver passet hos mormor, så Christoffer og jeg har netop bestilt veggie burgere hos Jagger og skal til at se film. Jeg håber, at I også nyder weekenden. :)