2nd day christina dueholmchristina dueholm2ndday2nd day jacketquilted sweatshirtEndelig kan jeg afsløre billeder af min kollektion for 2ND DAY! Kollektionen er generelt ret basic med et tvist og kan kombineres med det meste i enhver piges garderobe. Farverne er holdt i sort, hvid og grå kombineret med råt læder, cool denim og statement prints. Dette er ikke hele kollektionen, som i alt udgør 11 styles, det er et udpluk af den – resten får I at se snarest! :) Som mange af jer ved, har jeg arbejdet som husmodel ved siden af bloggen de sidste 3 år og der er derfor sat fokus på “the perfect fit” i denne kollektion. Jeg er selv SUPER tilfreds med resultatet og kan se mig selv i det hele. Jeg håber at I er lige så begejstrede for den som mig :)

HUSK at jeg holder et event på fredag d. 14. kl. 20 i Day Birger et Mikkelsens flagship store i Pilestræde (læs mere HER), hvor man vil kunne købe min kollektion og desuden vil der være 25% rabat på ALT 2ND DAY i hele butikken! Der vil være SUPER fede goodiebags til de første 100 købende gæster, DJ, lækre snacks og kolde drikkevarer. Jeg håber på at se en masse af jer ;) Det ville være fedt, hvis I vil melde jer til eventet på Facebook HER.

xoxo Christina

Hi Girls! May I present to you a sneak peek of my very first and very own clothing collection in collaboration with 2ND DAY. It’s a dream come true! I’ve been studying fashion design for 3½ years and now my dream of designing my own collection has finally become a reality. It’s a small collection consisting of 11 styles. The expression is pretty basic with a twist and can be combined with almost everything in any girl’s wardrobe. The colours are also quite neutral in black, white and grey combined with raw leather styles, cool denim and statement prints. I’m really satisfied with the result and I hope you like it as much as I do. xoxo Christina