panteneNu er vi ved vejs ende i “treatover” projektet i samarbejde med Pantene. Jeg synes det har været spændende og lærerigt at få råd og vejledning om hårpleje, ernæring, styling og meget andet. Og ikke mindst håber jeg selvfølgelig, at I også har syntes det har været spændende, lærerigt og ikke mindst god “søndagslæsning”. Det kunne være sjovt at høre, hvad I har fået ud af det? Har I fået nogle gode tips til hårpleje og styling som I kan bruge fremover? Har I brugt hårkur hver søndag som Pantene anbefaler? :)

Jeg har faktisk fulgt deres råd hver eneste uge siden vi startede og brugt hårkur hver søndag og jeg synes, at jeg er kommet ind i en god rytme – også hvad gælder varmebeskyttende spray inden føntørring og glattejern. Da jeg fik farvet hår, mente min hair coach Miabella ikke, at vi behøvede at klippe spidserne, selvom det var over tre måneder siden sidst, fordi de ikke var særlig slidte. Mon ikke det har noget at gøre med, at jeg har passet ekstra godt på det i løbet af de sidste par måneder? Det har jeg på fornemmelsen :)

I videoen nedenfor taler Miabella og jeg om, hvordan forløbet har været, hvad jeg har lært og hvad man kan tage med videre fremover. Blandt andet har jeg lært vigtigheden i at bruge hårkur og varmebeskyttende spray, hvilken jeg førhen ikke rigtig gjorde mig i, spise sundt og varieret og også at huske at få slappet godt af en gang imellem.

[youtube 6yX173etlU0 650 450]

Det er også tid til at kåre en vinder af Instagram konkurrencen, hvor I havde mulighed for at vinde en spa-tur. For at deltage skulle I uploade et billede af jeres hår + jeres bedste hårtip. Vinderene er Nana Ritz med nedenstående billede – stort tillykke til dig! Jeg giver Nana helt ret i, at det er godt at sove med en fletning eller bare håret opsat, så det ikke bliver så slidt. Et godt og nemt tip som alle kan bruge.

(Sponsoreret af Pantene)

fletning