from day to nightAffiliate: T-shirt/Maison Scotch HERE, rings/Asos HERE, ankle boots/Sixtyseven HERE, lip balm/Rose&Co HERE, bag/Asos HERE, skirt/Just Female HERE, lipstick/Makeup store HERE, peplum top/Part Two HERE, nail polish/Essie HERE, shoes/Nelly HERE, earrings/Jane Kønig HERE

I er virkelig mange der har spurgt ind til min sorte lædernederdel, som jeg købte sidste sommer. Den er fra Mango, men den er for længst udsolgt. Til gengæld vil jeg tippe jer om, at Just Female nu har lavet en, der ligner den til forveksling. Find den HEROvenfor har jeg sammensat en collage for at vise, hvordan den både kan bruges til hverdag og fest.. Åh, hvor jeg dog savner mit lange hår, når jeg kigger på billedet nederst til højre :)

A lot of you have asked where to buy my leather skirt. I bought it last Summer in Mango, but it’s long gone. But I just realized, that Just Female has made one, that looks exactly the same. Find it HERE. I have here made a collage to show how to wear it both day and night. I miss my long hair so bad, when I look at the bottom picture :)

leather skirt