brudekjole
“Magisk” er det eneste ord der kan beskrive den helt fantastiske dag i lørdags, hvor Christoffer og jeg sagde “JA” til hinanden blandt grønne vinranker og vores aller kæreste. Jeg er stadig fuldstændig høj på alle oplevelserne, talerne, grinene, tårerne, dansen… Det er faktisk svært at sætte ord på. Jeg føler mig meget heldig. Heldig over at have fundet min eneste ene. At have sådan en fantastisk familie og nu også svigerfamilie ved min side. Taknemmelig over mine uundværlige venner og veninder, som jeg ikke kunne leve uden. De var alle med til at gøre dagen helt unik og én vi aldrig vil glemme. Jeg sidder her med klump i halsen og tårer i øjnene, mens jeg skriver dette indlæg og kigger billederne igennem, for hvor var det bare en helt speciel dag. Den gik over alle forventninger og forhåbninger. Christoffer og jeg har brugt et par dage på at fordøje alle indtrykkene. Tage dem ind og huske dem for altid. Kigge alle 2500 billeder og 80GB videoklip igennem, sortere og redigere. Derfor har der været lidt stille på bloggen. Jeg har SÅ meget materiale, jeg gerne vil dele med jer og som det første får I nogle stemningsbilleder fra vores store dag. ♡

blog, københavn, high-street“Magical” is the only word that can describe the day where Christopher and I said “YES” to each other among green vine leaves and our dearest ones. I’m still completely high on all the experiences, the speaches, the laughs, the tears, the dance… It’s actually hard to put into words. I feel very lucky. Lucky to have such a wonderful family by my side. Grateful to have such great friends who I can not live without. They all made the day so very special and truly unique and a day we will never forget. I’m sitting here with a lump in my throat and tears in my eyes as I write this blog post. It went beyond all my expectations. Christoffer and I have spent a few days to digest all the impressions. Take them in and remember them forever. Therefore, I have taken a small break from the blog. I have so much material I want to share with you, but first you get some pics from the big day. ♡

kimonoforloverbryllupsgæsterbrudeparbryllups-skiltbryllups-lokationspil-bryllupdispensorham-den-sødelys-i-loftet