nem-frisure-har

Glædelig fredag, piger. ♡ Hvad har I af planer denne weekend? Jeg skal hjem til en veninde i aften til middag og hygge, i morgen står den på fødselsdagsbrunch for en anden veninde, Christoffer og jeg har planer om at skulle ud og prøve ny bil og ellers er der blot en masse praktiske ting, vi skal have styr på denne weekend. Måske bliver der også tid til at runde et loppemarked eller to på søndag. Fredag er og bliver min favoritdag i ugen, da man har hele weekenden foran sig. ;)

Fredag er også ensbetydende med fredagsfrisure og i dag vil jeg dele en fin og feminin opsætning med jer. Den kan både laves i langt og mellemlangt hår og det eneste man behøver er en hårelastik og et silkebånd/blondebånd af en art. Jeg er typen der gemmer gavebånd og det kan med fordel benyttes til denne frisure. Hvis man vil gøre lidt ekstra ud af det, kan man krølle håret på forhånd med et glattejern, så det får et fint fald. Det sætter lige prikken over i’et. Jeg håber, I kan bruge den til inspiration. Den tager ikke mere end fem minutter og man skal ikke være en haj til at sætte hår for at lave den.

blog

Happy Friday, girls.  What are your plans this weekend? I’m going home to one of my friend tonight for dinner, tomorrow I’m going another friend’s birthday, Christoffer and I are planning to go try out cars to find out which one to buy/lease and hopefully we have time to stop by a flea market or two on Sunday. Friday is my favorite day of the week as you have the whole weekend in front of you. ;)

As you know Friday is also the day where I share a new and easy hairstyle. This time I have chosen to make a pretty easy and very feminine updo which both can be made in long and semi short hair. The only thing you need is a hair elastic and a silk/lace ribbon. I hope you like it and can use it for inspiration. It doesn’t take more than five minutes to create. 

hurtig-frisure