Måske har nogle af Jer lagt mærke til de fine bannere fra søstrene grenesøstrene grene æskeropbevaringsboks

Lige siden jeg var lille, har jeg været glad for at gå på opdagelse i Søstrene Grene. Det er lidt som at gå ind i et stort skatkammer der rummer alt fra farverige små slikkepinde, grydelapper, opbevaringsbokse, fine vaser, kopper og kander til malergrej, staffelier og fine notesbøger. Da jeg var lille fandt min mor mange af gaverne til min pakkekalender i Søstrene Grene og det var også her vi fandt ting til vores sponsorbarn i Afrika, som vi sendte med breve ned til hende.

Søstrene Grene er stadig en butik jeg kommer i. Nu er det bare noget andet jeg kigger efter, end da jeg var lille. Da jeg begyndte at studere “Fashion Design” på KEA Design & Business, købte jeg mange af mine skitsebøger i butikskæden og har faktisk gjort det lige siden. Jeg har altid en lille, sort notesbog og en pen med i tasken til at skrive noter i og til at tegne og skitsere, hvis jeg falder over noget der inspirerer mig. Desuden er jeg stor fan af deres klare bokse, som jeg bruger til alt fra opbevaring af smykker til tegneredskaber og hårdutter.

Hvis I også kunne tænker Jer at shoppe lidt hos Søstrene Grene, så skulle I tage at smutte forbi HER, hvor I kan vinde et gavekort på 300 kr. til butikskæden. Stort tillykke til Søstrene Grene herfra :)

This year the Danish chain store Søstrene Grene turns 40 years! On this occation I’ve had to fortune to receive a gift card and share my experiences and memories from my visits in the stores. Since I was a little girl, I have been stopping by Søstrene Grene now and then with my mom. It’s like entering a huge treasure chest when you step into one of their stores. Here you can buy everything from colourful lollypops to cool storage boxes and easels. When I began to study “Fashion Design” I bought a lot of my sketchbooks and pens in Søstrene Grene. And the last couple of years I’ve always been carrying around one of their small, black sketchbooks in my bag to sketch down all the inspirational things that I stumble upon in my daily life. 

(Sponsored by Søstrene Grene)