[youtube]http://youtu.be/J09DmBa3SmU[/youtube]

Her er en lille video, som blev optaget, da jeg var i Berlin med Zalando. Der blev filmet stort set hele tiden under opholdet. Kameramændene prøvede at være meget diskrete, men af og til kunne man spotte dem ligge bag en busk eller sidde oppe i et vindue som de rene paparazzi-fotografer, haha.. Hvad gør man ikke for at fange den gode stemning. Jeg synes det er lykkedes dem rigtig godt! Nu vil jeg hoppe i seng. Har brugt det meste af dagen på at komme mig over gårsdagens festligheder, haha… Nat nat!

………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………..

Here is a small video which was recorded when I was in Berlin with Zalando. It was such  beautiful place! Now I’ll hit the sack. I have spent most of the day recovering form yesterday’s festivity, haha… Nighty night!