beaniequiltet jakkecertinaleobuksercustommade bukserPants/Custommade HERE, shirt/Filippa K HERE, jacket/Marie Sixtine HERE, boots/Mango, beanie Asos (adlink), watch/Certina

Som mange af Jer nok har luret, har jeg en svaghed for dyreprint! Og jeg er også faldet pladask for disse leobukser fra Custommade! Elsker at de er kombineret med en mere sporty, blå stribe ned ad benet – det giver dem lidt kant og noget kontrast. Jeg har her stylet dem med basisfarver i hvid, grå og marineblå for at sætte fokus på printet. Alt tøjet jeg har på er fra webshoppen Girissima, som i øvrigt lige har fået en masse fine efterårsvarer ind. Og I kan stadig få 20% rabat på ALT fra deres nye sortiment ved brug af koden “PFFASHION-FAN-20″ som gælder til d. 30. september. De har mange lækre internationale mærker, men også mærker vi kender som By Malene Birger, Custommade og Ganni. God dag, piger!

As many of you might have noticed, I’m really fond of animal print! I’ve also fallen in love with these leo pants from Custommade! I love the sporty blue stripe, that adds some edge to the entire look. I’ve here combined them with basic colours to put focus on the leo print. All the clothes that I’m wearing is from Girissima which btw just have got a lot of new Autumn styles in. You can still get 20% off on everything from their new collection until September 30. The code is PFFASHION-FAN-20“. Have a great day, girls!

(Sponsored by Girissima)