outfitsolbrillerpleated-skirtbagmaxi-skirtsezane

God formiddag. Først og fremmest – tak for alle jeres søde kommentarer til indlægget i går. Det betyder enormt meget at I tager jer tid til at kommentere og engagerer jer, når jeg deler mere følsomme emner. Af hjertet tak. Det har været rart at læse jeres egne historier og erfaringer, selvom jeg selvfølgelig ikke ønsker for andre, at deres børn tager hovedspring ned i gulvbrædderne. Av.

Nå, men nu til billederne her… Min niece, Lia, havde 6-års fødselsdag i går og det fejrede vi i “baghaven”, som vi ynder at kalde Fælledparken. Og når man skal til en sød lille piges fødselsdag, som godt kan lide kjoler, må man jo komme i kjole. Eller nederdel. Same same. :) Dejlig luftig og “sid-i-skrædderstilling-på-tæppe-uden-at-vise-underbuks-godkendt”, haha… Det er den første i collagen nedenfor, men da den snart er udsolgt, har jeg linket til andre lignende nederdele, som også er super fine.

Jeg havde også taget en ny taske med, som jeg købte på Ebay for nylig. Er den ikke fin? Det er ikke tasken, man har lyst til at fylde med tamponer og hygiejnebind eller andre fornødenheder, man ikke ønsker at flashe for hele byen, men til en tur i parken med pengepung og mobilos, fungerede den ganske fint. :) Den koster kun 95 kr. og kan findes lige HER.

Reklame links: 1. Asos/HER, 2. Asos/HER, 3. Asos/HER, 4. Vila/HER

maxi-skirts