fjollebilledetossehovededay attireskater skirtbeanie hatkjoleiron girl…Flot ikke? Ja, sådan kan det også se ud, når der bliver skudt billeder til bloggen! :) Så her er beviset på, at jeg heller ikke altid ser pæn ud på billeder. Det går også temmelig galt nogen gange :) Jeg blev forleden spurgt i et interview, om jeg tænker meget over, hvordan jeg fremstiller mig selv på bloggen. Og det slog mig, at det faktisk ikke er noget jeg tænker over. Jeg vil gerne fremstilles, som den jeg er, men selvfølgelig vælger man da altid de bedste billeder og jeg tror alligevel, at det ligger i ens underbevidsthed et sted, at man vil se nogenlunde ud udadtil. Men jeg har aldrig været ude på, at gøre bloggen til et glansbillede og I skal ikke kun have den “finpudsede” udgave af mig. So here goes.. Christina på slap line :)

…Pretty right? Jep.. I don’t always look good in pictures, haha! :) Here is the proof! It’s difficult not to laugh and look stupid some times, when we’re shooting “look of today”.