modebloglæderjakkenelly shoeszaraAdlinks: leather jacket/Zara (similar HERE), shirt/Zara, pants/Zara (similar HERE), shoes/NLY HERE, bag/my design for Markberg HERE, beanie/Asos HERE

Hej igen piger! Et outfit fra forleden i tern fra top til tå. Jeg var faktisk lidt i tvivl om, hvordan jeg skulle style det uden at det blev for “pænt”, men synes det endte meget godt med beanie og læderjakke til at tone det lidt ned. Jeg kan desuden virkelig anbefale skoene jeg har på, som I kan finde lige HER. De er faktisk overvældende gode at have på selvom de er over 10 cm høje :) God aften!

An outfit from the other day wearing dogtooth from top to toe. I was in a doubt how I should style it to not look too “proper”, but I think it worked quite well with the beanie and leather jacket to tone it down a bit. I can also really recommend the shoes! They’re actually quite comfy even though the heel is very tall. Find them HERE.