Tag testen HER

Jeg læser selv rigtig mange modeblogs og derfor er mit forbrug på magasiner faldet en del, men jeg har dog stadig nogle stykker, som jeg læser mere eller mindre fast. Jeg er blandt andet glad for Elle, som jeg også har abonneret på flere gange og In som jeg ofte læser hos min mor. Der er nu noget hyggeligt ved at sidde med et rigtigt magasin! Jeg har faktisk fået mulighed for, at dele en lille test med Jer, som er lavet af Elle og In. Testen afslører, hvilken stiltype man er og man kan samtidig vinde et lækkert sæt tøj og et abonnement på Elle eller In. Ikke dårligt, hva’? :)

Jeg kan huske, da jeg som 12-13 årig altid bladrede diverse ungdomsblade tynde for personlige tests sammen med min bedste veninde. Nok i virkeligheden i en søgen efter, at finde ud af, hvem vi egentlig var? Det er altid sjovt med tests uanset alder og I kan finde Elle & In testen lige HER.

Sorry, this post is addressed to my Danish readers, as it concerns two Danish magazines and a style test in Danish. 

(sponsored by Elle & In)