hverdagsfrisureForleden eksperimenterede jeg med en saltvandsspray og en hårtørrer og her er resultatet: naturlige bølger og masser af volumen. Det er faktisk ret simpelt at lave – det eneste man behøver er en saltvandsspray, en hårbørste, en føntørrer og en hårelastik. En rimelig nem og overskuelig hverdagsfrisure, som også er virkelig fin, hvis jeg selv skal sige det :) Og bedst af alt så tager det ikke mere end 5-10 minutter at lave. En generel regel når man skal sætte hår er, at det er nemmest hvis håret ikke er helt nyvasket. Bare et lille tip! Spørg endelig hvis der er noget jeg skal uddybe. Et par af Jer efterspurgte også en video sidst jeg viste en hverdagsfrisure HER, så denne gang får I også en video med i købet :). Hvad synes I om frisuren?

The other day I did a little experiment with a salt water spray and a hairdryer and here is the result: natural curls and lots of volume. It’s actually quite simple to make – all you need is a salt water spray, a hairbrush, a hairdryer and a hairband. A fairly easy and simple everyday hairstyle, which is also really pretty if you ask me :) It takes no more than 5-10 minutes to make. Feel free to ask if there is anything I need to elaborate on. What do you think of it?

[youtube SpHHZfZqbKA 850 550]

ghd hairdryer

  1. An efficient hair dryer. Mine is from GHD “Air Emerald hairdryer” – get it HERE (adlink)
  2. A good hair brush. This one is from GHD “Oval Dressing Brush” – get it HERE
  3. Salt water spray. Mine is from Mop “C-system Texture Spray” – get it HERE
  4. A basic hair elastic. This one is from H&M.