outfitAdlinks: sweater/Zara HERE, top/Zara HERE, shoes/Senso HERE, skirt/Asos HERE, “tag” necklace/Jane Kønig HERE, “horn” necklace/Asos HERE, coat/Part Two HERE, watch/Oasis HERE, perfume/Chloé HERE, bra/Princesse Tam Tam HERE

Jeg ville gerne hoppe i dette outfit i dag. Jeg faldt over nederdelen i går på Asos HER og var nødt til at klikke den hjem med det samme! Nu glæder jeg mig bare til, at den kommer. Jeg elsker at afvente pakker – det er lidt som at have fødselsdag, bortset fra det faktum at man har betalt gildet selv, haha :)

I wouldn’t mind wearing this outfit today! I stumbled upon the skirt on Asos HERE last night and I had to click it home right away. Now I just have to wait for it to arrive! I love waiting for packages – it feels like it’s your birthday, apart from the fact that you have paid the bill yourself, haha! :)