pandora“It’s all in the detail” er et ordsprog, som jeg prøver at efterleve. Det er de små ting i et outfit der gør forskellen og sætter prikken over i’et, hvis du spørger mig. Pandora har netop lanceret dette nye armbånd i serien “Essence”, som man kan gøre helt sit eget. Hvert lille led har nemlig hver sin betydning og man kan derved sammensætte et armbånd med ord, som passer ens personlighed eller som man gerne vil efterleve. Jeg har valgt “wellness”, “wisdom” og “confidence”, som alle er ord jeg synes passer på mig og/eller jeg stræber efter :)

Udover de fine betydninger man kan skabe med sådan et armbånd, så er jeg vild med, at armbåndet er så spinkelt og feminint. Det er perfekt at kombinere med lidt mere chunky smykker. F.eks. med et herreinspireret ur som på billedet ovenfor, for at skabe lidt kontrast. I kan finde armbåndet HER.

“It’s all in the detail” is a saying that I try to live. It’s the small things in an outfit, that makes the difference. Pandora has just launched this new bracelet, “Essence”, that has a very special meaning. You can choose your charms yourself and every charm has a certain meaning. I’ve chosen “welness”, “wisdom” and “confidence”. I really like the feminine design and I love to combine it with my chunky watch to add some contrast to it. You can find it HERE.

(Sponsored by Pandora)